Előfizetői tartalom

Élményautók a Peugeot-tól - Peugeot 208 GTi és RCZ

Hámor Iván
Az autógyártók számára fontos, hogy azon ügyfeleket is ki tudják szolgálni, akik képesek és hajlandóak is többet fizetni az átlagostól valamilyen okból eltérő autók iránt, illetve legyen a kínálatukban olyan modell, ami ha jelentős nyereséget nem is termel, de a növeli a márka presztízsét. A Peugeot két ilyennel is rendelkezik, az egyik a 208 GTi, a másik az RCZ.

Inkább GT, mint GTi. A francia gyártók mindig fontosnak tartották az autósportot. Hogy ez ne csak szavakban és adott esetben a tömegek számára elérhetetlen csúcskategóriákban - Le Mans, Formula-1, rali világbajnokság - manifesztálódjon, elérhető áron márkakupákat, vagy a márkák által jelentős összegekkel, technikai támogatással segített sorozatokat indítottak. A Peugeot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés