Előfizetői tartalom

Rosszul indul az év a Samsungnak

Portfolio
Rosszul kezdődik az év a Samsung számára, a részvények közel 5%-os zuhantak a ma reggeli kereskedésben és négy hónapja nem látott mélypontra kerültek. A mai mélyrepülés mögött a negatív elemzői vélemények állhatnak, miszerint a won erősödése és a gyengébb marginok miatt akár csökkenhetett is a negyedévben a világ legnagyobb mobilgyártójának profitja. A Samsung hagyományosan közzéteszi előzetesen a főbb eredményszámait a negyedév zárása után nem sokkal, a befektetők ezt jövő keddre várják, így érthető, hogy előtérbe kerültek a cég profitkilátásai.

Napokon belül kiderül, hogy sikerült a negyedév A várakozások szerint hamarosan közzéteszi a Samsung a negyedik negyedéves profitszámait, a társaság ugyanis hagyományosan a negyedév zárása után nem sokkal publikál előzetes számokat. Ezt most jövő keddre várják a befektetők, így a cég profitkilátásai ismét a fókuszba kerültek. A Thomson Reuters elemzői konszenzusa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés