Előfizetői tartalom

Tőzsdei eséssel indul az év

Portfolio
Tavaly a várakozásokat meghaladó mértékben emelkedtek a részvénypiacok, a fejlett országok tőzsdeindexei 15-25 százalékkal kerültek feljebb, nem csoda hát, hogy megérkeztek az első befektetők, akik zsebbe rakják a profitot. Az ázsiai tőzsdék esése után az európai tőzsdék is lefelé vették az irányt, a rossz hangulat pedig az amerikai részvénypiacokra is átragadt: 2008 óta most először fordul elő, hogy az S&P 500 esik az év első kereskedési napján, a Dow közel 140 pontot eset, szinte minden szektor gyengén teljesít.

2014. január 02. 22:12 Megosztás Részvények le, arany és ezüst fel Nem zártak jó napot a részvénypiacok, a fontosabb európai részvényindexek 1-1,5, az amerikaiak 0,8 százalékos mínuszban fejezték be a kereskedést, szinte minden szektor papírjainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés