Előfizetői tartalom

Itt vannak az év csodatelevíziói és csúcstelefonjai!

Portfolio
Holnap kezdetét veszi a technológia világának egyik legnagyobb érdeklődéssel övezett kiállítása, a CES (Consumer Electronic Show), amely minden évben a legújabb innovációk bemutatásának színtere. Az idei esemény a várakozások szerint a hordható mobil eszközökről, a hajlítható kijelzőkről, a 3D-nyomtatókról és az autóipari elektronikáról szólhat amellett, hogy új okostelefonokkal és táblagépekkel sorakozhatnak fel a gyártók.

Ismét eljött az idő, hogy a legújabb technológiai innovációkra figyeljen a világ. Holnap kezdetét veszi Las Vegasban a CES, amelyen minden évben bemutatják legújabb fejlesztéseiket a szektor szereplői, kijelölve az irányvonalat a következő évre. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy melyik termékkategóriákban mire számíthatunk. Mi az a CES? A januárban megrendezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés