Előfizetői tartalom

Mindenkinek kombi kell

Hámor Iván
Könnyen lehet, hogy az egyterű járművek térhódítása kezd a végéhez közeledni, ugyanis az egyre költségérzékenyebb felhasználók rájöttek, csak feleslegesen tolnak maguk előtt egy jelentős légtömeget a magas autójukkal. Használhatóság szempontjából egy kombi majdnem ugyanazt tudja, de jóval kevesebbet fogyaszt. A Peugeot ennek tükrében a 3008-as, 5008-as egyterű páros mellett a 308-as kombi, azaz SW kivitelét továbbra is kínálja ügyfeleinek.

Alig néhány héttel az 308 5-ajtós kivitelének bevezetését követően a Peugeot bemutatta a kombi változatot. A nagyközönség számára a márciusi genfi kiállításon lesz kézzelfogható az új kombi, míg a forgalmazása - előbb Franciaországban, majd azt követően a többi európai piacon - tavasszal kezdődik.A Peugeot formatervezői nagyméretű, dinamikus, alacsony, ugyanakkor eleganciát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés