Előfizetői tartalom

Luxus és sport találkozása

Hámor Iván
A Lexus eddig elsősorban a luxusautók terén ért el sikereket, de az LF-A-val bebizonyították, hogy ha sportkocsit kell készíteni, akkor is a legjobbak közé tartoznak. Mivel a tízhengeres sportautóból csak limitált mennyiség készült - és az ára is nagyon magas volt - ezért a szélesebb közönség számára is készítettek egy sportkupét, az RC F-et.

A Lexus RC F a Tokiói Autókiállításon novemberben bemutatott új RC kupé alapjaira épül. A vállalat mérnökei úgy formálták meg a feltűnőnek is nevezhető kupét, hogy nagy sebesség mellett is stabil maradjon, s így maximálisan érvényesülhessen a Lexus eddigi legerősebb V8-as erőforrásának teljesítménye. Az autó szélesebb keréktárcsákat és abroncsokat, aktív hátsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés