Előfizetői tartalom

Magyar autók kerekei előtt hever a fél világ

Portfolio
A Mercedes-Benz tavaly rekord mennyiségű gépjárművet értékesített, erről a Daimler vezére, Dr. Dieter Zetsche számolt be. A vállalat első embere nem rejtette véka alá, hogy sikerüket az újonnan bevezetett S-osztálynak, az E-osztálynak és a kizárólag idehaza gyártott kompakt CLA-nak köszönhették elsősorban. A legfrissebb értékesítési adatokból az is kiderült, hogy a másik Magyarországon is gyártott modellre, a B-osztályra is büszkék lehetünk, ugyanis nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a márkán belül immár a kompakt szegmens a legnépszerűbb a vásárlók körében.

Sikeres a vállalat növekedési stratégiája Rekord eladásokról számolt be a Mercedes-Benz 2013-at követően, a társaság több mint 1, 46 millió darab gépjárművet értékesített tavaly világszerte, ami 10,7 százalékos növekedést jelentett év/év alapon. Az erős két számjegyű növekedést látva Dr. Dieter Zetsche, a Daimler elnöke elmondta, hogy a cég növekedési stratégiája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés