Előfizetői tartalom

Jön az okosháztartás! Már otthon is megfigyelhet bárkit a Google?

Portfolio
Jelentős felvásárlást jelentett be tegnap este a Google. A társaság 3,2 milliárd dollárért veszi meg a Nest Labs nevű céget, amely a háztartások automatizációjához fejleszt innovatív termékeket. A lépéssel az olyan "kapcsolt" háztartási eszközök irányába nyit a Google, amelyeket az internet segítségével irányíthatnak a felhasználók. Viszont vannak, akik szerint ez újabb adatbiztonsági kérdéseket vet fel, hiszen a Google, amely már így is mindig tudja, hogy hol járunk, most az otthonainkba is beférkőzhet.

Felvásárol a Google Felvásárlást jelentett be tegnap a Google: a társaság a háztartási automatizációs eszközöket fejlesztő Nest Labs nevű céget vásárolja fel 3,2 milliárd dollárért. Az internetes keresőóriás vezérigazgatója, Larry Page úgy írta le a céget, mint "egy olyan vállalat, amely olyan elképesztő termékeket gyárt, amiket már most meg lehet vásárolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés