Üzlet

Pengeélen táncol a DAX

Portfolio
Nem kezdődött jól a tengerentúlon, az esés azonban gyorsan megtorpanhat, hiszen több részvény is erős támaszokhoz érkezett. Ma a Microsoft mellett a Henkel és határidős DAX grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.
A legutóbbi emelkedő hullám 61,8%-os Fibonacci szintje mellett a rövid emelkedő trendvonalat és az 50 napos mozgóátlagot tesztelte vissza a Henkel egy fordulós doji gyertya képében. Legfeljebb az előző 78,8 eurós mélypont alatt (vagy ennél szűkebben) elhelyezett stop kedvező beszállási lehetőséggel kecsegtet. Fent elsődleges célárként az év végi 85 eurós ellenállás lőhető be.

Pengeélen táncol a DAX
A Henkellel szemben rosszul fest a határidős DAX órás grafikonja. Az árfolyam az év eleji esést követően egy emelkedő csatornában konszolidálódott, a reggeli nyitást követően viszont kiesett a csatornából. Utolsó mentsvára a 9390 pontos mélypont, ha itt fordulós gyertyát hagy, akkor újra felfelé fordulhat, viszont ezt letörve csak 9200 majd 9000 pontnál lassulhat a lejtmenet. Fent ellenállások 9550 és 9640 pontnál.

Pengeélen táncol a DAX

Egy igen erős támaszzónát közelít a Microsoft árfolyama. A papír hétfőn éppen a 35 dolláros, 38,2%-os Fibonacci szint által erősített támaszon zárt, alatta közelít az emelkedő trendvonal és a 200 napos mozgóátlag 34 dollárnál, így a zóna jó eséllyel tarthatja meg a papírt. Lejjebb támaszok 31 és 32,5 dolláron. Az RSI indikátor túladott zónát közelít, ami szintén esélyt ad a fordulatra. Fent ellenállás 39 dolláron, elsődleges célárnak ez választható.

Pengeélen táncol a DAX
nyse tőzsde usa részvény
koronavírus
koronavírus vírus labor
koronavírus coronavirus virus
bkv_busz
hodorkovszkij
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
nyse tőzsde usa részvény