Előfizetői tartalom

Kedvező hírekre emelkedtek az amerikai részvényindexek

Portfolio
A szerdai kereskedésben egyértelműen optimista volt a befektetői hangulat, az amerikai gazdaságból, valamint a vállalati szektorból érkező hírek miatt nem is lehetett kérdéses az emelkedés. A kereskedés elején már 0,6-0,7%-os pluszokat láthattunk a részvényindexekben, nagy változást pedig a 8 órakor kikerülő Fed Bézs Könyv sem hozott. Végül az S&P 0,5%-kal került feljebb, a Dow 0,7%-kal, míg a Nasdaq 0,8%-kal. A kedvező befektetői hangulatot kiválóan példázza, hogy az S&P új csúcsára tudott kifutni.

2014. január 15. 22:05 Megosztás Nincs változás a zárásban A vezető részvényindexek Amerikában a kereskedés utolsó órájában már inkább stagnáltak, a kezdeti emelkedés azonban így is elegendő volt a jó záráshoz. Az S&P 0,5%-kal került feljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés