Előfizetői tartalom

Még Kínában is olcsóbb az iPhone, mint nálunk

Portfolio
Régóta várt bejelentést tett az Apple. Az amerikai mobilpiaci óriás tegnap közölte, hogy a legnagyobb kínai mobilszolgáltató, a China Mobile pénteken megkezdi az iPhone értékesítését, ezzel mintegy 760 millió potenciális ügyfél felé nyílik meg az út az Apple előtt. Az Apple legújabb csúcstelefonja, az iPhone 5S ára 874 dollár lesz a China Mobile-nál, amivel jóval olcsóbb lesz annál, amennyiért Magyarországon hozzá lehet jutni a készülékhez.

Megszületett múlt hónapban a régóta várt megállapodás az Apple és Kína legnagyobb mobilszolgáltatója, a China Mobile között. A China Mobile hamarosan meg is kezdi a készülékek értékesítését. Péntektől vásárolható meg a China Mobile-nál az Apple legújabb csúcskészüléke, az iPhone 5S. A 16 GB modell ára 5288 jüan lesz, ami 874 dollárnak felel meg. A China Mobile...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés