Előfizetői tartalom

Bekeményít a Yahoo vezérigazgatónője

Portfolio
Azonnali hatállyal menesztette a Yahoo vezérigazgatónője, Marissa Mayer a cég ügyvezető igazgatóját, Henrique de Castrot, akit mindössze 14 hónappal ezelőtt ő csábított el a Google-től. A vezetőnek azért kell távoznia, mivel nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, a cég még messze van attól, hogy fordulatról beszéljünk. Ez nem túl jó jel a Yahoo közelgő gyorsjelentése előtt.

A Yahoo tegnap este meglepetésszerűen bejelentette, hogy távozik ügyvezető igazgatója, Henrique de Castro az ügyvezető igazgatói pozícióból, mindössze 14 hónap után. A menesztés okát nem részletezte a társaság az amerikai pénzügyi felügyeleten (SEC) keresztül közzétett közleményében, de azért találgatások vannak. Menesztette a Yahoo vezérigazgatónője a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés