Előfizetői tartalom

Itt a Google okos-kontaktlencséje!

Portfolio
Az "internet of things" korszaka már nem csak a távoli jövő, a jelek azt mutatják, hogy az internet lassan minden eszközbe beköltözik, az életünk minden területén. Szinte naponta érkeznek a hírek újabb "okoseszközökről", lassan már unalmasak az elképesztőbbnél elképesztőbb ötletek. Most a Google az egészségügyi vonal felé nyit. A cég a blogján arról adott hírt, hogy "okos-kontaktlencséket" tesztel, amely a cukorbetegeknek segíthet.

Ilyen lesz az okos-kontaktlencse "Okos-kontaktlencséket" tesztel a Google - közölte a társaság a hivatalos blogján. A kontaktlencsék prototípusai miniatűr vércukorszint-mérő szenzorokat és mobilchipet tartalmaznak. A Google összedolgozik az amerikai élelmiszeripari és gyógyszeripari felügyelettel (FDA), hogy ezekből a prototípusokból piacra dobható termékeket gyártsanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés