Előfizetői tartalom

Kinek kell(ene) személyautó, ha ilyen egy teherautó?

Hámor Iván
Az USA legkedveltebb autója nem más, mint egy munkagép, egy platós mindenes, amit eredetileg áruk, szerszámok, más munkaeszközök és szükség szerint akár öt személy egyidejű szállítására terveztek. A farmerek mellett a kertvárosok lakóinak is megtetszett a pick-up, mely mérete, szállítókapacitása folyamatosan nagyobb és nagyobb lett, olyannyira, hogy a nálunk is ismert Ranger már kicsinek tűnik mellette. Ez a jármű a Ford F-150, mely idén minden tekintetben és minden porcikáját tekintve megújult formában gördül be - az amerikai - márkakereskedésekbe.

A legnépszerűbb pick-up. Az észak-amerikai kontinensen sokan el sem tudják képzelni az életüket a platós kisteherautójuk nélkül. Akár kihasználja a "teherautóságát", akár nem, pick-up-ja minden nem nagyváros legbelső részében lakó amerikainak lennie kell. Az újautó értékesítési statisztikákból az derül ki, hogy a három legkedveltebb pick-up-ból évente közel négyszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés