Előfizetői tartalom

Milyen okoskütyüt vennél? Szavazz!

Portfolio
Lassan már mindenre ráaggathatjuk az okos-jelzőt, mindennapi életünkbe is beleköltözik az internet. Okosóra, okosszemüveg, okosparóka, okoscipő, okosfogkefe, okosmosogatógép, okosmelltartó, okostermosztát, okosautó...az unalomig sorolhatnánk az elképesztőbbnél elképesztőbb ötleteket, amelyekkel az elmúlt hónapokban a technológiai cégek rukkoltak elő. Az "internet of things" korszaka már nem csak a távoli jövő, hanem az ajtón kopogtat. Olvasóinktól most azt kérdezzük, hogy milyen készülékeket vásárolnának meg, melyik eszközökben látnak fantáziát.

Legutóbb a Google lepte meg a piaci szereplőket egy újabb okoseszközzel, amiről egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy nagyon innovatív, vagy csupán egy újabb értelmetlen ötlet. A társaság bejelentette, hogy okos-kontaktlencsét fejleszt. Az innováció érdekes irányt vett. Lassan mindenbe beleköltözik az internet, eljött az "internet of things" korszaka. Hallottunk már okosparókárról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés