Előfizetői tartalom

Így vásárol egy profi autógyártót magának

Portfolio
A Peugeot részvényei a nyitást követően 10 százalékos zuhanást szenvedtek el azt követően, hogy megerősítették, a cég tőkeemelést hajt végre a kínai Dongfeng autógyártó és a francia állam segítségével - írja a Reuters. A szegény embert az ág is húzza, tartja a mondás, igaz ez a franciákra is, ugyanis az esésben az is szerepet játszik, hogy a vállalat értékesítése közel 5 százalékkal esett 2013-ban. A kínaiak viszont könnyen lehet, hogy jó üzletet csinálnak, ugyanis az európai autópiac a fordulat jeleit mutatta már tavaly.

Zuhant a Peugeot árfolyama A nyitást követően jelentős elmozdulások tapasztalhatóak a Peugeot piacán. Megerősítették, hogy a francia autógyártó igazgatótanácsa elfogadta a megállapodást melynek keretében a kínai Dongfeng autógyártó és a francia állam szerez újabb részesedést a társaságban. Vagyis a volumengyártó most már egészen biztosan tőkét emel, amiben a gyenge...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés