Előfizetői tartalom

Erőt gyűjt a ralihoz a Telekom

Portfolio
Eseménytelen hétfői kereskedésen vagyunk túl, de már néhány százalékos korrekció már olyan szintekre hozhatja le a részvények árfolyamát ahol érdemes vétellel próbálkozni. Sőt van olyan hazai papír, mely már most is kiváló vételi szinttel kecsegtet. Ma a Raiffeisen mellett a Dollár index és a Magyar Telekom grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Az Erstehez hasonló utat járt be az utóbbi hetekben a Raiffeisen árfolyama. A 28 eurós ellenállás alól kitörő árfolyam 31 euró fölé szaladt, de a rali megakadt, hiszen az RSI is túlvett tartományba került. A szint visszatesztje kedvező hozam kockázat arányú beszállási pontot kínál, hiszen ide esik a legutóbbi emelkedő szakasz 50%-os Fibonacci szintje is. Fent ellenállás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés