FONTOS Bemondta az ÁKK vezére, hogy melyik állampapírt kell most venni
 
Előfizetői tartalom

Kapósak az italos cégek

Portfolio
Az utóbbi napok két óriási söripari tranzakciójának köszönhetően alig egy hónap alatt meghaladta az idei M&A tranzakciókra fordított összeg a tavalyit. Elemzők szerint az év hátra levő részében is aktívak maradhatnak a vállalatok, miután minden társaság igyekszik megvetni a lábát a dinamikusan növekvő feltörekvő piacokon - írja a Reuters.

Dúl a felvásárlási láz a szesziparban: tegnap jelentették be , hogy a világ legnagyobb sörgyártója az AB InBev 5,8 milliárd dollárért visszavásárolja a KKR-nek 1,8 milliárd dollárért 2008-ban értékesített egykori leányát. Az előző héten pedig egy másik óriási söripari felvásárlás is történt: a japán Suntory vette meg a Beamt 16 milliárd dollárért. Részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés