Előfizetői tartalom

A jamaicai bobcsapat virtuális pénzből utazhat Szocsiba

Portfolio
Lelkes adománygyűjtők egy csoportja 25 ezer dollárt gyűjtött össze egy viccnek szánt alternatív virtuális pénzzel a jamaicai bobcsapatnak, amely idén kijutott a téli olimpiára Szocsiba - írja a Guardian. A kilencvenes évek elején forgatott Jég veled! című kultuszfilm után világszerte ismertté vált csapatnak máskülönben ugyanis nem lenne elég pénze a kiutazásra.

A jamaicai bobcsapat kijutott az idén Szocsiban megrendezésre kerülő téli olimpiára, azonban nincs elég pénzük ahhoz, hogy kiutazhassanak. A tervek szerint az ország olimpiai bizottsága és az olimpiai szervezői is besegítenek a csapatnak, de már adományokból is szép summát gyűjtött a kettős. Lelkes adománygyűjtők egy csoportja ugyanis a viccnek szánt Dogecoinokból 25 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés