Előfizetői tartalom

Szomorú hírre szállt el a Peugeot árfolyama

Portfolio
Az elmúlt időszakban a befektetők nem győzik kapkodni a fejüket a Peugeot piacán. A cég árfolyama pár napja hatalmas zuhanást szenvedett el a tőkeemelés és a gyenge értékesítési adatok hírére. Szerdán viszont több mint 7 százalékot száguldott az autógyártó árfolyama azt követően, hogy újabb 1 500 ember elbocsátásáról adott hírt - írja a Bloomberg.

Hektikus mozgások tapasztalhatóak a Peugeot piacán az utóbbi napokban, így nem meglepő, hogy szerdán több mint 7 százalékot erősödött Európa második legnagyobb autógyártójának az árfolyama. Az erősödés hátterében most az állhat, hogy a vállalat bejelentette további 1 500 munkavállalójától válhat meg a közeljövőben.A francia autógyártó korábban már megegyezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés