Előfizetői tartalom

Jönnek az óriás iPhone-ok!

Portfolio
Megadja magát az Apple és igazodik az iparági trendekhez, a piaci pletykák szerint idén nagyobb kijelzővel rendelkező okostelefonokat dobhat piacra. A cég sokszor külön utakat járt a versenytársaktól és ebben is rejlett a sikere. Az volt a filozófiája, hogy tudja, hogy mi kell a fogyasztóknak és diktálni tudja a trendet. De úgy tűnik, hogy ez mostanra megváltozott. A hírek szerint két okostelefonnal készül, az év második felében egy 4,5 colos és egy 5 colos kijelzővel rendelkező iPhone jöhet.

Beáll a sorba az Apple Több tekintetben is feladta már korábban elveit az Apple, amióta Steve Jobs eltávozott (például piacra dobott egy olcsóbb iPhone-t), most az iparági trendekhez igazodva nagyobb okostelefonokkal készül - írja a Marketwatch meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Az Apple korábban híres volt arról, hogy szeretett külön utakat járni, szerette diktálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés