Előfizetői tartalom

Nagy lehet a baj - Már ma összeül a pénztárgépes bizottság

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium azonnal összehívta az online pénztárgépcserét figyelemmel kísérő munkabizottság rendkívüli ülését, miután az engedélyezési hivatal visszavonta két pénztárgép forgalmazási engedélyét - olvasható a tárca reggeli közleményében. A pénteken még hétfőre tervezett ülés előrehozatala is azt mutatja, hogy sürgős lépésekre van szükség az ügyben.

Nagy port kavart a kereskedők és a minisztérium körében is, hogy csütörtök este a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal bejelentette: két típusú online kassza forgalmazási engedélyét visszavonják, azok ugyanis "lehetőséget teremtenek az adóelkerülésre, és rejtett funkciójuknak köszönhetően jogsértő célokra használhatók". Mint kiderült, bár kevés (néhány tíz)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés