Előfizetői tartalom

Remekelt a Bosch csoport a nehézségek ellenére

Portfolio
Az előzetes adatok szerint a Bosch csoport tovább növelte árbevételét 2013-ban annak ellenére, hogy kihívásokkal teli nemzetközi környezettel és az erős euróval is meg kellett küzdenie. A menedzsment optimistán tekint a jövőbe, véleményük szerint több régió és üzletág növekedése is hozzájárulhat ahhoz, hogy a cégcsoport tovább növelje árbevételét idén.

Tovább növekedett az árbevétel Az előzetes adatok szerint a Bosch csoport 2,7 százalékkal, 46,4 milliárd euróra növelte árbevételét 2013-ban a nehéz gazdasági körülmények ellenére is (a cégcsoport 2012-ben 45,2 milliárd eurós forgalmat realizált*). Az árfolyamok változása 1,5 milliárd euróval csökkente a 2013-as árbevételt, tehát az erős euró jelentősen befolyásolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés