FONTOS Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül
 
Előfizetői tartalom

Valami nagy dologra készül az Apple

Portfolio
Tegnap este, a gyorsjelentés közzétételét követő szokásos konferenciahíváson az Apple menedzsmentje mutatta be a negyedév legfontosabb fejleményeit, amelyek a közleményben nem szerepeltek. Ebből kiderül, hogy a cég komoly összegeket fordít kutatás fejlesztésre, és valóban készülnek valami új és "nagyszerű" termékkel.

Kapcsolódó cikkünk2014.01.28Bajban az Apple? Nem fogy úgy az iPhone, mint kelleneA gyorsjelentést követő konferenciahíváson többek között az Apple pénzügyi igazgatója, Steve Oppenheimer és a vezérigazgató, Tim Cook részletezte a negyedév fontosabb fejleményeit: A cég a következő negyedévekben is jelentős összegeket költ kutatás-fejlesztésre, többek között olyan termékeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés