Előfizetői tartalom

Zöldben zárt Amerika

Portfolio
A vegyes makroadatok ellenére pozitív hangulatban indult a kereskedés a tengerentúlon. Aggodalomra adott okot, hogy a tartós cikkek rendelésállománya 4,3 százalékot esett az Egyesült Államokban, a várt 1,8 százalékos bővülés helyett. Ezután viszont a vártnak megfelelő adat érkezett a lakásárakról. Végül a jókedvre adott okot, hogy januárban 80,7 pontig emelkedett a fogyasztói bizalmat mérő index az, ami az elemzői konszenzust (78,1 pont) jelentősen felülmúlja. A kezdeti jókedv kissé alábbhagyott, zárásra azonban az indexek a pozitív tartományba kerültek.

2014. január 28. 22:05 Megosztás Pluszban fejezték be a napot az indexek Zárásra a mérleg nyelve végül a pozitív irányba billent, az S&P 500 index 0,64 százalékos pluszban 1793 ponton, a Dow Jones index 0,58 százalékos emelkedéssel 15292 ponton,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés