Előfizetői tartalom

A Fed sem tudott megálljt parancsolni az esésnek

Portfolio
Az amerikai részvénypiacon a nyitást követően közel 1%-os mínuszokat láthattunk, amit megnyugvás, majd a Fed bejelentését követően újabb lecsorgás követett. Végül a vezető részvényindexek 1-1,2%-os leértékelődéssel fejezték be a szerdai kereskedést. A befektetőket elbizonytalanították a feltörekvő piacokról érkező negatív hírek, számos jegybank nem tudott mit tenni, mint kamatot emelt a devizák veszélyes gyengülését látva. Nem javított a helyzeten, hogy a Fed februártól újabb 10 milliárd dollárral visszafogja a kötvényvásárlási programot.

2014. január 29. 22:01 Megosztás 1 százalékos mínuszok Amerikában A kedvezőtlen feltörekvő piaci események, valamint a Fed kötvényvásárlási programjának további visszafogása az amerikai befektetők hangulatát is lerontotta a szerdai napon. Már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés