Előfizetői tartalom

Délután padlóra küldték az OTP-t

Portfolio
Mozgalmas kereskedés jellemezte az európai részvénypiacokat: a vezető indexek a török jegybank tegnapi kamatemelésére emelkedéssel reagáltak. A délelőtti órákban azonban a feltörekvő devizapiacokon kiújultak a félelmek, melyet követően megtört a részvénypiacok lendülete, és délután már az eladók kerültek többségbe. A BUX bár igen jól indította a kereskedést, az OTP-részvények árfolyamának napon belüli mintegy 5 százalékos esése az előző zárószint alá taszította a vezető hazai indexet.

2014. január 29. 17:24 Megosztás Rendkívül izgalmas napok zártunk Rendkívül izgalmas volt a mai kereskedés a részvénypiacokon. A meghatározó nemzetközi indexek a tegnapi török kamatemelést követően emelkedéssel kezdték a napot, azonban 10 óra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés