Előfizetői tartalom

Bezúzták a MasterCardot, mert túl sokat költekezett

Portfolio
A MasterCard ma közzétett tavalyi utolsó negyedéves számai olyannyira kiábrándították a befektetőket, hogy a második legnagyobb kártyatársaság részvényei több mint 7 százalékos mínuszba hullottak. Pedig a tavalyihoz képest sokkal jobban alakult a cég bevétele és egy részvényre jutó eredménye is, de a cég működési költségei jelentősen megugrottak.

A MasterCard tavalyi negyedik negyedéves 2130 millió dolláros bevétele 12 százalékkal, 57 centes egy részvényre jutó eredménye pedig 16 százalékkal magasabb az egy évvel ezelőttinél, mégis 7 százalékos mínuszba ütötték a társaság részvényeit. Az elemzők ugyanis ennél is magasabb eredményt és bevételt vártak.A MasterCard által kezelt tranzakciók száma 13 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés