Előfizetői tartalom

Féktelen szabadesés után ért földet Amerika

Portfolio
A kínai gazdaság lassulásával kapcsolatos félelmek alapvetően nyomasztják a piacokat, ezt az aggodalmat tovább erősítette, hogy a hivatalos statisztikák szerint 5 éves mélypontjára esett a szolgáltatói szektor aktivitása Kínában. A piacon látható feszültségeket tovább szította, hogy decemberhez képest jelentősen romlottak az amerikai feldolgozóipari kilátások. Az ISM feldolgozóipari indexének értéke 56,5 pontról 51,3 pontra csökkent, ami a várttól is jelentősen elmaradt. A kereskedés végére a Dow Jones index 2,08, az S&P 500 index 2,28, a Nasdaq 2,6 százalékkal került lejjebb.

2014. február 03. 22:06 Megosztás Megszólalt a gong - Hatalmas mínuszok a tengerentúlon A kereskedés végén sem javult a hangulat a tengerentúlon, végül jelentős mínuszban zártak az amerikai indexek. A Dow 2,08 százalékos esést követően 15373 ponton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés