Előfizetői tartalom

Ezért gondolja a Ryanair, hogy ők a legjobbak

Portfolio
A világ legjobb légitársaságának tartja magát a Ryanair, amit nem felejt el egyetlen fontosabb céges esemény alkalmával sem hangoztatni. Európa egyetlen igazi diszkont légitársaságának tartja magát, amely lefedettség és az utasforgalom tekintetében is az első helyet foglalja el, olvasható a Ryanair legutóbbi negyedévét bemutató prezentációban.

A világ legjobb légitársaságának tarja magát a Ryanair és hogy miért, az a legutóbbi negyedéves eseményeket bemutató prezentációban taglalja a cég. A légitársaság a legnagyobb nemzetközi utasforgalmat bonyolítja Európában, a legnagyobb lefedettséggel rendelkezik, hiszen több mint 1600 járatot működtet, és szerintük az ügyfelek kiszolgálásában is élen jár, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés