Előfizetői tartalom

Szédületes tempóban nőtt a Toyota nyeresége

Portfolio
Több jó hírrel is szolgált a világ legnagyobb autógyártója, a Toyota a zárás után érkező negyedéves számaiban. Egyrészt a vállalat bevétel és üzemi eredmény soron felülteljesítette az elemzők várakozását, másrészt a gyenge jen miatt több mint ötszörösére emelkedett a vállalat nyeresége, harmadrészt a menedzsment megemelte a folyó üzleti évre vonatkozó várakozását.

A jen gyengülése repítette a Toyota eredményeit A Toyota a harmadik negyedéves gyorsjelentésében 6,6 billió jenes bevétel mellett 600,5 milliárd jenes üzemi profitról számolt be, ami mindkét esetben több mint 4 százalékkal magasabb, mint amire az elemzők számítottak.A társaság nemcsak az elemzői konszenzushoz képest okozott meglepetést, hanem az egy évvel ezelőtti időszak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés