Előfizetői tartalom

Tíz éve gyűlöljük és imádjuk a Facebookot

Még csak 10 éves, de már a világon minden hatodik ember kötődik hozzá, és fiatal alapítóit a világ leggazdagabb emberei közé emelte - így foglalható össze röviden a Facebook hihetetlen sikersztorija. A közösségi óriás története 2004 február 4-én kezdődött egy harvardi kollégiumi szobában. Azóta a Facebook átalakította az internetet, a közösségépítést új szintekre helyezte. A sztorit 2012-ben a tőzsdére lépéssel koronázta meg a Facebook, azóta bárki részesedhet a cég sikereiből vagy akár a bukásaiból.

Miből lett a cserebogár?. Napra pontosan 10 évvel ezelőtt indult hódító útjára Facebook egy harvardi kollégiumi szobából. Jelenleg már a világon minden hatodik ember használja az oldalt és megjelenésével egy új világot teremtett meg az interneten: a közösségi érzést, amire egy teljesen új iparág épült fel. Érdekes tények a Facebookról - Kínában közel 90 millió felhasználója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés