Előfizetői tartalom

Megvoltak a nagy találkozók a Dunaferr ügyében (2.)

Portfolio
Az előzetes híreknek megfelelően szerda délután Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fogadta az orosz Vnyesekonombank vezetőit. A Nemzetgazdasági Minisztérium szűkszavú tájékoztatója szerint a felek beszéltek a paksi beruházásról, a Dunaferről és a Malévról is. Konkrétumokról nem esik szó, így arról sem, hogy történt-e előrelépés a Dunaferr visszavásárlásának ügyében. Este pedig az a hír érkezett, hogy Szijjártó Péter is találkozott a bank elnökével. Sajtóértesülések szerint a kohófelújításról szó esett az egyeztetésen.

22:10: A Dunaujvaros.com hírportál vasgyárból származó információi szerint Szijjártó Péter tárgyalásán szó esett a kohófelújításról, ami rendkívüli jelentőséggel bír a folyékony fázis fennmaradásának és így a vasmű működésének jövője szempontjából. A portál úgy tudja, hogy a tavaly januárban leállított 1-es számú kohóberuházás befejezésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés