Előfizetői tartalom

Paks-2: Brüsszelben már vizsgálódnak

MTI
A korábbi közlésekkel összhangban nekiláttak az Európai Bizottság szakértői, hogy megvizsgálják, közbeszerzési szempontból összhangban van-e a paksi atomerőmű bővítéséről kötött megállapodás az uniós szabályokkal - közölte csütörtökön az MTI-vel Chantal Hughes, az Európai Bizottság egységes piacért és szolgáltatásokért felelős tagjának szóvivője.

Az MTI érdeklődésére Michel Barnier szóvivője tudatta: három héttel ezelőtti nyilatkozatához képest jelenleg mindössze annyi változott, hogy a szakértők megkezdték a nukleáris energia békés célú felhasználása terén való együttműködésről kötött megállapodás közbeszerzési vonatkozásainak vizsgálatát, viszont miután az elemzés még tart, arról változatlanul nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés