Előfizetői tartalom

Csúcsra tört a Ford

Portfolio
2013-ban 6%-kal emelkedett a Ford részesedése az európai haszonjármű-piacon, miután a vállalat 2007 óta legeredményesebb évét zárta a szegmensben: tavaly a Ford 186 200 haszonjárművet értékesített Európában, amivel piaci részesedése 9,2%-ra nőtt, így a vállalat minden vetélytársánál gyorsabb ütemben növelte piaci részesedését. Magyarországon még ennél is látványosabb a Ford megújult haszongépjármű-portfolójának sikere: itt a márka 2 430 új autó értékesítésével 20,5%-os piaci részesedést szerzett.

A Ford 2013-ban mutatta be a 2014-es 'Év Haszongépjárműve' díjat megszerző vadonatúj Transit Connect, és az új Fiesta Van modelleket, egy évvel korábban pedig a 2013-as 'Év Pickupja' díjat elhozó Ranger-t és a 2013-as 'Év haszongépjárműve' címet megszerző Transit Custom 1 tonna teherbírású változatát. Idén jelenik meg a 2 tonnás Transit és a kisméretű Transit Courier...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés