Előfizetői tartalom

Két hét alatt elköltött 3000 milliárd forintot az Apple

Portfolio
Nagy lendülettel kezdte venni a saját részvényeit az Apple az elmúlt két hétben, azt követően, hogy csalódást keltő negyedik negyedéves számokat tett közzé, amire nagyot esett az árfolyam. Az amerikai technológiai óriás 14 milliárd dollárnyi (mintegy 3200 milliárd HUF) részvényt vásárolt vissza, ami a teljes piaci forgalom közel 15%-ának felel meg.

2 hét, 14 milliárd dollár Agresszív saját részvény vásárlásokba kezdett az Apple, az elmúlt két hétben összesen 14 milliárd dollárnyi saját részvényt vásárolt - közölte a vállalat vezérigazgatója, Tim Cook a The Wall Street Journalnak adott interjújában. Hozzátette, hogy az elmúlt 12 hónapban összesen 40 milliárd dollárnyi részvényt vett vissza a saját részvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés