Előfizetői tartalom

Már az internetes álláskeresés sem olyan jó üzlet

Portfolio
Az elemzői várakozásoknál valamivel jobb negyedik negyedéves számokat közölt az üzleti kapcsolatokra fókuszáló LinkedIn, az árfolyam mégis hirtelen 15%-os mínuszba fordult a zárás utáni kereskedésben. A befektetők a növekedés lassulása miatt aggódnak, amire a menedzsment prognózisai is ráerősítettek. A gyorsjelentés főbb pontjai: Minden bevételi szegmensben mérséklődött a növekedés a LinkedInnél a negyedik negyedévben. A negyedéves profit a harmadára csökkent, viszont a tisztított eredményszámok még mindig kétszámjegyű növekedést mutatnak. A január-márciusi időszakra az elemzői konszenzusnál kisebb bevételt vár a menedzsment.

Várt feletti negyedéves számok Folytatódott a növekedési sztori a LinkedInnél a negyedik negyedévben, a bevételek tekintetében legalábbis. Az üzleti kapcsolatokra építő közösségi cég bevételei közel 50%-kal nőttek az előző év azonos időszakához viszonyítva, ami az elemzői várakozásokhoz képest is kisebb pozitív meglepetést okozott.A lassulás első jelei... Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés