Előfizetői tartalom

Ezekben az országokban a Facebook is csak kispályás

Portfolio
A héten ünnepelte tizedik születésnapját a Facebook, amely egy kis egyetemi hálózatból a világ legnagyobb közösségépítő oldalává nőtte ki magát. A világon minden hatodik ember használja a Facebook szolgáltatását és a piac kétharmadát uralja, vannak azonban olyan országok, ahol nem tudta meghódítani a felhasználókat. Ilyen például Oroszország, ahol egy helyi közösségépítő oldal a kedvenc.

Uralja a piacot a Facebook A héten ünnepelte alapításának tizedik évfordulóját a Facebook, amely a tíz év leforgása alatt egy kollégiumi szobából a világ legnagyobb közösségépítő oldalává vált. Mark Zuckerberg "gyermekét" havonta több mint 1,2 milliárdan használják aktívan, ami azt jelenti, hogy minden hatodik ember kötődik hozzá. Számos kisebb versenytársa van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés