Előfizetői tartalom

Ők a világ legfiatalabb milliárdosai!

Portfolio
Minden idők leggazdagabb huszonévesévé tette a Facebook az egykori alapítót, Mark Zuckerberget, aki még nincs 30 éves, de vagyona már 27 milliárd dollárra (6200 milliárd forintra) rúg. A tech cégek világában nem egyedülálló, hogy fiatalon több milliárd dolláros vagyonra tesz szert valaki, például a Google alapítói és a Tesla megálmodója is bekerült a leggazdagabbak közé, pedig alig múltak 40 évesek. Mos összegyűjtöttük, hogy a Forbes listája alapján kik a világ legfiatalabb milliárdosai.

6-10. Kik a legfiatalabb milliárdosok? Az elmúlt években világhódító utat bejárt internetes startupok, mint a Facebook, vagy a Google, gyorsan milliárdossá tették alapítóikat. Ezzel rendkívül fiatalon kerültek fel a világ leggazdagabbjainak listáira, ahol egy lapon emlegetik őket Bill Gates-szel vagy Warren Buffettel. A Facebook két egykori alapítója, Mark Zuckerberg és Dustin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés