Előfizetői tartalom

Közel két hónapja nem zárt ilyen jó napot a Dow Jones

Portfolio
Jó hangulatban telt az amerikai kereskedés, a meghatározó indexek 1 százalék körüli mértékben emelkedtek: az S&P 500 fontos technikai szint felett zárta a napot, míg a Dow december 18-a óta nem emelkedett ekkorát. A befektetők annak ellenére vették a részvényeket, hogy a Fed elnöke beszédében az eszközvásárlások további csökkentését taglalta. A piaci szereplők ugyanakkor örömmel fogadták, hogy a jegybankelnök nem tett váratlan bejelentést, és több provokatív kérdésre a korábban hangoztatott Fed-állásponttal válaszolt.

2014. február 11. 22:16 Megosztás Jó napot zártak az amerikai befektetők Bár az utolsó órában valamelyest alábbhagyott az indexek lendülete, panaszra mégsem lehet oka a befektetőknek: a Dow 1,2 százalékkal emelkedett, így a 16 000 pontos szint kapujában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés