Előfizetői tartalom

Nagyot ugrott a Mercedes-Benz

Portfolio
Továbbra is töretlen a Mercedes-Benz fejlődési dinamikája a prémium autómárkák között a hazai új személyautók értékesítése terén. A Mercedes-Benz Hungária Kft. 2013-ban összesen 2677 új járművet értékesített, ebből 1587 új Mercedes-Benz személyautó volt. Az újautó értékesítések növelése mellett a csillagos márka hazai forgalmazója nagy figyelmet fordít az ügyfél-elégedettség javítására, valamint a szervizajánlatok és az értéknövelő szolgáltatások kiterjesztésére is.

Folytatódott a Mercedes-Benz Hungária Kft. és az EvoBus Hungária Kft. sikeres teljesítménye a hazai új személyautó, haszonjármű és autóbusz értékesítések terén, valamint a kapcsolódó üzletágak tekintetében. A csillagos márka járműveinek hazai forgalmazója az anyacég, a Daimler AG globális irányvonalával összhangban 2013 során is folytatta a korábban megkezdett modelloffenzívát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés