Előfizetői tartalom

Vergődik a HTC

Portfolio
Nem tud a fellendülés útjára lépni a szenvedő tajvani okostelefon-gyártó, a HTC. Piaci részesedése tovább csökken és messze van attól, hogy fordulatról lehessen beszélni. Az első negyedévben a vártnál kevesebb bevételre tehet szert a cég, a nettó eredmény szintjén pedig nagyobb vesztesége lehet, mint amire a befektetők számítottak. Volt azonban jó hír is a HTC bejelentésében, amire emelkedett ma reggel a részvények árfolyama.

Újabb veszteséges negyedév jön Az elemzők által vártnál gyengébb lehet a HTC első negyedéve - közölte a tajvani okostelefon-gyártó menedzsmentje. Bevétele 34 és 36 milliárd tajvani dollár közé eshet, miközben a Bloomberg konszenzusa alapján az elemzők 39,3 milliárd dollárra számítanak. Ez azt jelenti, hogy 2009 óta nem látott mélységbe csökkenhet a társaság bevétele....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés