Előfizetői tartalom

A második internetlufi fenyeget?

Portfolio
Pénteken a hetedik olyan nap volt zsinórban, amikor a technológia-túlsúlyos Nasdaq index emelkedni tudott, ami azt mutatja, hogy a szektor még mindig jó erőben van. Idén felülteljesítette a szélesebb körű piacokat és új, 2000 nyara óta nem látott csúcsra emelkedett az index. A Facebooknak nagy szerepe lehetett az index emelkedésében, de több nagy technológiai részvény is új történelmi csúcsra szárnyalt idén: a Google, az Amazon, a Tesla és a Twitter is valóságos sikersztori lett. Az árazási szintek emelkednek, néhány részvénynél már lufi miatt aggódnak a befektetők.

Jó formában a technológia szektor Jó formában van a technológia szektor, a Nasdaq index már a hetedik napja emelkedik zsinórban. Ilyen hosszan tartó emelkedésre utoljára november végén volt példa. Ráadásul az index pénteken túlszárnyalta a január 22-i csúcsot, amikor is a 2000. júliusi rekord dőlt meg. A történelmi rekord még messze van, ahhoz, hogy történelmi zárócsúcsot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés