Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom volt a befutó

Portfolio
A vezető nyugati részvényindexek nem mutatnak egységes irányt kedden azt követően, hogy februárban meglepő módon visszaesett a német gazdasági hangulatot mérő ZEW-index, míg Amerikában rossz hírek érkeztek a feldolgozóiparból. Ebben a piaci környezetben a BUX is a tegnapi záróértéke közelében ingadozott, a befektetők arra sem reagáltak érdemben, hogy az MNB az előzetes várakozásoktól nagyobb mértékben, 15 bázisponttal csökkentette az alapkamatot, ami így 2,7 százalékra változott. A kereskedést végül a BUX szerény erősödéssel zárta, a Magyar Telekom, a Richter és a MOL segítségével.

2014. február 18. 17:33 Megosztás Az OTP volt a leggyengébb láncszem Nem lepte meg a részvénypiaci befektetőket az, hogy a piaci konszenzusokban szereplő 10 bázisponttal szemben a januárban is alkalmazott 15 bázisponttal vágott mai ülésén a Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés