Előfizetői tartalom

A nap ábrája: erre költ 4300 milliárd forintot a Facebook

Portfolio
Hihetetlen összeget, mintegy 19 milliárd dollárt (kb. 4300 milliárd HUF) fizet a Facebook a WhatsApp mobilos chatszolgáltatást kínáló cégért és annak 450 millió felhasználójáért. Elemzők szerint ez drága és kockázatos lépés a Facebooktól, de tény, hogy a robbanásszerű növekedés felkelthette az új lehetőségeket kereső közösségépítő cég érdeklődését.

Kapcsolódó cikkünk2014.02.20Megdöbbentő bejelentést tett a FacebookHatalmas összeget, 19 milliárd dollárt (a korlátozott részvényekkel együtt) fizet az alig öt éves múltra visszatekintő és mindössze 50 dolgozót foglalkoztató internetes startupért, a WhatsAppért a Facebook - jelentette be tegnap este a közösségi óriás. Elemzők sokallják az összeget és a befektetők részéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés