Előfizetői tartalom

Száz új munkahely és 160 új kamion

Portfolio
Újabb száz munkahelyet teremt a Waberer's - Szemerey Logisztika Kft. ma Miskolcon átadott 3 milliárd forint értékű beruházása, amelynek keretében Magyarország legnagyobb és a legkomplexebb logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata 160 korszerű kamionnal frissítette és bővítette flottáját. A környezetbarát motorral meghajtott nyergesvontatók egyenként 13 literes erőforrása kevesebb káros anyagot bocsát ki, mint egy 50 köbcentiméteres robogó.

A beruházás avatási ünnepségén Wáberer György hangsúlyozta, hogy a Waberer's - Szemerey Kft. Miskolc és a régió hosszú távú befektetője. A két sikeres vállalkozás, a hűtőfuvarozás és disztribúció hazai piacvezetője, a Szemerey Transport Zrt. és a komplex logisztikai szolgáltatások területén élen járó Waberer's Logisztika Kft. alig több mint egy évvel ezelőtt egyesítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés