Előfizetői tartalom

Útközben is irodai körülmények - Tesla alapokon

Hámor Iván
A minden év márciusában megrendezésre kerülő genfi autókiállításon a svájci Rinspeed rendszeresen bemutat valami különlegeset, egy olyan járművet, amit partnerei segítségével a megelőző egy évben fejlesztettek, és alkalmas lenne a mobilitás teljes reformjára. Volt már gázüzemű, kétéltű, méretét változtatni képes, stb. koncepciójuk, 2014-ben egy Teslából átépített, önmagát vezető guruló irodát állítanak a Palexpo reflektorainak fényébe.

Guruló irodák már eddig is léteztek, elsősorban egyterűek, minibuszok átalakításával, exkluzív berendezésével. A Rinspeed idei "találmánya" abban különbözik ezektől, hogy egyrészt normál személyautóból készítették - bár kivételesen nem Porsche-alapokra, hanem a Tesla Model-S átalakításával -, másrészt képes önmaga "vezetésére", így a benne utazók mindegyike...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés