Előfizetői tartalom

A Continental már a harmadik generációnál jár

Portfolio
A Continental 2014-ben teljesen megújítja a teherautók számára készülő abroncskínálatát. Az új fejlesztésű, harmadik generációs gumiabroncsok előfutára, az EcoPlus HT3, melyet kifejezetten pótkocsikra és félpótkocsikra optimalizált a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártója. A prémium minőségű abroncs az elődjéhez képest alacsonyabb gördülési ellenállással és növelt futásteljesítménnyel rendelkezik. Az egyedi fejlesztésű futófelületnek köszönhetően pedig maximális tapadást és kiváló menetstabilitást biztosít vizes útfelületen is.

A távolsági közúti szállítmányozásra optimalizált új abroncs fejlesztése során a vállalat szakembereinek figyelmét egyetlen részlet sem kerülhette el. A mérnökök a futófelületi mintázattól kezdve, az öv kialakításán és az abroncs vázszerkezetén át, egészen a peremig minden egyes elemet továbbfejlesztettek. Mindezeknek köszönhetően ez a 3. generációs teherabroncs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés