Előfizetői tartalom

Megtudtuk a Telekom-kormány-megállapodás részleteit

Portfolio
Ma partnerségi együttmûködési megállapodást kötött a kormány a Magyar Telekommal. A dolog érdekessége, hogy nem "stratégiai megállapodást" (mint sok más magyarországi nagy cég esetében), hanem "partnerségi együttmûködési megállapodást" kötött a Magyar Telekom és a kormány. Az Orbán Viktor miniszterelnök és Timotheus Höttges Deutsche Telekom elnök-vezérigazgató részvételével zajló eseményen nem derült ki, hogy a kétfajta megállapodás miben tér el egymástól. A Miniszterelnökségtől származó értesüléseink azonban arra utalnak, hogy ez a megállapodás túlmutat az eddigieken: a német távközlési cég 1 milliárd eurós beruházást vállalt a következő 4 évre, ami számára is egyedülálló.

2014. február 21. 13:20 Megtudtuk a részleteket A Miniszterelnökségtől származó információink szerint a Deutsche Telekom és a kormány között most létrejött megállapodás túlmutat az eddigi, hagyományos stratégiai megállapodásokon. Bár az eseményen még csak több évalatt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái