Előfizetői tartalom

Eláraszthatják a világot a windowsos okostelefonok

Portfolio
Miközben a Nokia ma bemutatta első androidos okostelefonjait a barcelonai mobil kiállításon, a Microsoft bejelentette, hogy több mobilgyártó felé nyit a Windows Phone operációs rendszerrel. Gyakorlatilag bárki számára elérhetővé teszi. Többek között a Lenovoval és az Apple partnereként ismertté vált Hon Hai Precision Industry nevű céggel is együttműködik windowsos okostelefon fejlesztésén - írja a The Wall Street Journal.

Kapcsolódó cikkünk2014.02.24Jönnek az androidos Nokiák!Miközben a Nokia, amely hamarosan a Microsoft fennhatósága alá tartozik új, olcsó androidos okostelefonokkal lepte meg a közönséget Barcelonában, a Microsoft azon van, hogy a Windows operációs rendszert elterjessze az okostelefonok piacán. A Windows Phone a harmadik legnagyobb az okostelefonok terén az Android és az iOS után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés